Вести

Председник Србије Александар Вучић: Заједно са Мађарском можемо много да урадимо

Председник Републике Србије Александар Вучић изјавио је у Хоргошу, где су почели радови на реконструкцији и модернизацији пруге Суботица - Хоргош - Сегедин, да Србија и Мађарска могу много тога заједно да ураде, као што су урадили и по питању снабдевања гаса, као и да снажнија Србија значи и јачу Мађарску и обрнуто.

У обнову школа уложено 22,7 милијарди динара истакао је председник Вучић

Председник Републике Србије Александар Вучић посетио је, поводом дана школе, Земунску г
имназију, основану 1858. године, а која је после обимне реконструкције постала једна од најмодернијих школа у Србији и региону.

Председник Вучић: Држава је решена да се обрачуна са организованим криминалом

Полиција ради свој посао и у наредним данима и недељама биће још хапшења, поручио је председник Републике Србије Александар Вучић, додајући да је држава решена да се обрачуна са организованим криминалом и да у тој борби нема заштићених.

Председник Вучић: "Hansgrohe" је прекретница за Ваљево и Колубарски округ

Председник Републике Србије Александар Вучић изјавио је, после потписивања инвестиционог уговора између немачке компаније "Hansgrohe" и Министарства привреде, да ће нова фабрика оживети Ваљево и цео Колубарски округ, као и да тај град за пет година неће моћи да се препозна.

Председник Вучић: Србија ће наставити да јача своју војску и развија одбрамбену индустрију

Јубиларни 10. Међународни сајам наоружања и војне опреме "Партнер 2021" свечано је отворен на Београдском сајму у присуству председника Републике Србије Александра Вучића, који је поручио да ће Србија наставити да јача своју војску и даље развија одбрамбену индустрију.

Србија у свим сферама има изузетно добре односе са Русијом поручује председник Вучић

Председник Републике Србије Александар Вучић пренео је да је са министром спољних послова Руске Федерације Сергејем Лавровим, који борави у Београду, имао најискренији и најотворенији разговор до сада, истичући да Србија и Русија имају веома добре односе у свим областима.

Председник Вучић: Скупштина странке померена за три недеље

Председништво Српске напредне странке донело је одлуку да за 20 дана помери одржавање Скупштине странке, саопштио је председник Српске напредне странке Александар Вучић, након седнице Председништва Српске напредне странке.

Председник Александар Вучић присуствовао отварању фабрике "Barry Callebaut"

Председник Републике Србије Александар Вучић присуствовао је отварању фабрике чоколаде компаније "Barry Callebaut" у Новом Саду, чија је изградња почела у марту прошле године и која има почетни производни капацитет од преко 50.000 тона годишње.

Председник Вучић: "NCR" је највећи амерички послодавац у Србији

У блоку 42 на Новом Београду отворен је нови, најсавременији технолошки кампус компаније "NCR", у којем ће радити више од 5.000 људи.
Кампус су обишли председник Републике Србије Александар Вучић, председница Владе Републике Србије Ана Брнабић и амбасадор САД у Београду Ентони Годфри.

Председник Вучић: Чврсто стојимо уз наш народ на Косову и Метохији

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је апсолутно за вакцинацију, јер је то најважније у борби против ковида-19 и за чување живота људи и одбацио примедбе да се не замера антиваксерима због избора наредне године, наводећи да никада ништа није радио због избора, али да и поред сопственог чврстог става за

Pages