Вести

ОДРЖАН САСТАНАК ПОВЕРЕНИШТВА

Одржан је редован састанак повереништва СНС Пожега на ком је анализиран рад повереништва у претходном периоду и испланиране даље активности у раду Месних одбора и Савета. Главна тема састанка су свакако предстојећи избори које повереништво спремно дочекује.

САСТАНАК МЕСНОГ ОДБОРА ГОРОБИЉЕ

На састанку месног одбора Горобиље највише се разговарало о инфраструктурним пројектима и припремним активностима у предизборној кампањи. Такође, чланови одбора су се дотакли теме запошљавања младих и њихове будућности.

САСТАНАК МЕСНОГ ОДБОРА ЗАСЕЉЕ

На састанку месног одбора Засеље коме је присуствовао и председник општине Ђорђе Никитовић пружена је огромна подршка младом председнику како би наставио са започетим активностима.

САСТАНАК УНИЈЕ МЛАДИХ СНС ПОЖЕГА

Унија младих СНС Пожега је одржала састанак и том приликом је изнет став да млади имају значајно место у страначким активностима и да ће предстојећи избори бити прилика да својим залагањем оправдају поверење које им се указује.

САСТАНАК САВЕТА ЗА БРИГУ О ДЕЦИ И ОМЛАДИНИ СНС ПОЖЕГА

Чланови савета за бригу о деци и омладини разговарали су о текућим и приоритетним проблемима. Планови за активности у најскоријој будућности односиће се на предлагање мера за унапређење бриге о деци и омладини имајући у виду да тренутно стање није на завидном нивоу.

САСТАНАК САВЕТА ЗА МЕДИЈЕ И ИНФОРМИСАЊЕ СНС ПОЖЕГА

Савет за медије и информисање наставиће у наредном периоду да обавештава грађане о свим активностима трудећи се да што више ради на промоцији општине водећи рачуна да сва средства јавног информисања буду подједнако заступљена, како би информације биле доступне свим грађанима.

САСТАНАК САВЕТА ЗА КУЛТУРУ СНС ПОЖЕГА

На састанку савета разговарало се о стању у култури где је констатовано да су културна дешавања у последње време у експанзији. Након завршетка реконструкције биоскопа отварају се многе могућности за унапређење понуде.

САСТАНАК САВЕТА ЗА ТУРИЗАМ СНС ПОЖЕГА

На састанку савета за туризам разговарало се о туристичком потенцијалу Пожеге са посебним освртом на сеоски туризам. Савет је дошао до закључка да општина Пожега поседује изузетне потенцијале за развој сеоског туризма. Дат је предлог за одржавање конференције о сеоском туризму.

САСТАНАК САВЕТА ЗА СПОРТ СНС ПОЖЕГА

На састанку савета за спорт главна тема је била омасовљење свих спортова, односно начин на који би што већи број деце узео учешће у разним спортовима. Донет је закључак да се кроз организовање разних спортских активности у наредном периоду развије свест код деце о спорту као здравом начину живота.

САСТАНАК САВЕТА ЗА ПОЉОПРИВРЕДУ СНС ПОЖЕГА

Савет за пољопривреду СНС Пожега је одржао свој редовни састанак на коме су чланови савета дискутовали о тренутном стању везаном за пољопривреду и рурални развој у Пожеги. Том приликом разматрани су предлози мера подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја у 2020.

Pages