Вести

Председник Републике Србије Александар Вучић уручио одликовања

Председник Републике Србије Александар Вучић поводом Дана примирја у Великом рату, уручио је одликовања припадницима Војске Србије који су се истакли током борбе на сузбијању заразне болести Covid-19, као и припадницима Министарства одбране.

Председник Републике Србије Александар Вучић уручио одликовања лекарима и немедицинском особљу

Председник Републике Србије Александар Вучић данас је свечано уручио одликовања лекарима и немедицинском особљу за заслуге у борби против Covid-19, одликованим поводом Дана примирја у Првом светском рату, 11. новембра.

Председник Вучић: Ковид болница у Крушевцу најкасније до 15. децембра

Председник Републике Србије Александар Вучић најавио је да ће нова ковид болница у Крушевцу бити завршена до 15. децембра. Он је током обиласка радова и разговора са радницима, вечерас у трећој смени, рекао да се они веома труде да што пре заврше ту болницу, како би могли да приме прве пацијенте.

Председник Вучић: Споразум о сарадњи са Француском веома је важан за Србију

Председник Републике Србије Александар Вучић истакао је да је споразум о сарадњи са Француском веома важан за Србију и њен даљи развој, па је изразио велику захвалност француском министру Франку Ристеру што је у јеку пандемије дошао у посету Србији.

Председник Србије Александар Вучић уручио медаље заслужним појединцима

Председник Републике Србије Александар Вучић уручио је златне и сребрне медаље појединцима за заслуге и допринос у спровођењу активности на спречавању заразне болести Ковид-19, одликованим поводом Дана примирја у Првом светском рату, 11. новембра.

Председник Републике Србије Александар Вучић опростио се од патријарха српског Иринеја

Љубав је била основа вере почившег патријарха Иринеја, а његова Србија била је она коју је и сам стварао-Србија мира, Србија која разуме и која окупља, истакао је председник Републике Србије Александар Вучић.

Председник Александар Вучић: Србија је добила једну од три најмодерније рафинерије у региону

Председник Републике Србије Александар Вучић данас је приликом свечаности покретања новог постројења "Дубока прерада" у панчевачкој Рафинерији истакао да ништа на простору бивше Југославије не може да се мери са овим у Панчеву.

Председник Србије Александар Вучић: Наш посао је да служимо Србији

Председник Републике Србије Александар Вучић уручио је одликовања припадницима Војске Србије уз поруку да је земља данас спремна да се носи са свим безбедносним изазовима, захваљујући и својој војсци и својој економској снази.

Pages