Саопштења

Милица Николић: Ђиласови службеници настављају са лажима

Као опарени, скочили су и куси и репати, како сами себе називају, Ђиласови службеници, када су чули да је предлог за председницу Народне скупштине Ана Брнабић. И уз низ увреда, какве само њихов поган језик и још поганији образ може да изусти, додали су и низ лажи којима настављају са криминализацијом и дехуманизацијом председника Вучића, измишљајући и реченице које није изговорио.

И када један Алексић, лопина из Трстеника, Миливојевић, НАТО локатор и Грбовић, кмет странаца, а сви Ђиласови послушници, говоре о беспризорности, а да је претходно нису потражили испред огледала, онда је свима јасно о каквим се барабама ту ради.

Заборављају да их није тешко подсетити да се баш они налазе у врху листе тајкуна чијим интересима беспоговорно служе. У врху листе насилника и лопова, а коју окупља највећи од њих, и лопов и насилник.

Нема сумње да ће Ана Брнабић водити Народну скупштину, једнако како је до сада водила Владу, успешно и борбено, раме уз раме са председником.

Нема сумње, јер је народ јасно поручио да жели политику коју персонификује председник Вучић и да искључиво та политика Србију гура напред.

А то их, дефинитивно, највише боли!

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА