Вести

Члан већа за спорт и повереник СНС Пожега обишао са делегацијом Прибој

Делегација општине Пожега, коју су чинили члан општинског већа задужен за спорт и повереник СНС Пожега Бранко Симовић, председник спортског савеза општине Пожега Дејан Вукотић и председник Савеза за школски спорт Раде Девеџић, боравила је у посети општини Прибој.
Пожешку делегацију су примили помоћник председника општине Прибој, задужен за спорт Мирослав Буквић, председник спортског савеза Прибој Филип Комарица и секретар спортског савеза Дениз Шарак.
Поред разговора о сарадњи две општине, а посебно у циљу унапређења спорта, веома важан део разговора је вођен поводом предстојећег одржавања Спортских игара младих у Пожеги.
У тим разговорима је важну улогу имао и Бранислав Бане Дивац, координатор за школски спорт Златиборског округа, који је присуствовао и овом састанку.
Тако је било и речи о квалификацијама за регионално такмичење у женској одбојци, између две ватре, атлетици, малом фудбалу и уличној кошарци.
На овим квалификацијама ће, иначе, учествовати и такмичари из Пожеге, а квалификациона надметања ће бити одржана 9. априла у Прибоју.