Вести

Да сачувамо мир и да гурамо Србију напред-председник Александар Вучић

Председник Републике Србије Александар Вучић најавио је да ће држава уложити значајан новац у обнову локалних и регионалних путева на територији општина Ивањица, Ариље, Пожега и Косјерић.
"Колико видим, путеви су вам све", рекао је председник Вучић током обиласка породичне фирме за производњу садница, откуп и прераду јагодичастог воћа "Флорива" у селу Радаљево код Ивањице.
Додао је да је његов посао да разговара са свим грађанима и да ни не зна, када му неко прилази на улици, за кога је тај политички опредељен.
"Даћемо значајне паре, највеће паре до сад за Ивањицу, али морамо да видимо и за Ариље, Пожегу и Косјерић, за све четири општине, да поправимо локалне и регионалне путеве", истакао је председник.
Подсетио је да ће кроз Ивањицу проћи ауто-пут ка Црној Гори и додао да је деоница Ивањица-Сјеница најтежа деоница, тежа од деонице Дуга Пољана-Бољаре на граници са Црном Гором.
Наводећи да први пут долази у посету Ивањици као председник, председник Вучић је у разговору са мештанима обећао да ће држава помоћи изградњу неколико локалних путева који су важни за мештане у том крају.