Вести

Дарко Глишић: Председник води одговорну политику и бори се за интересе Србије

Председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић био је гост јутарњег "Добро јутро, Србијо".
Глишић се осврнуо на обавештење председника Србије Александра Вучића о формирању Покрета за одбрану државе.
Вучић је од првог дана свог мандата био народни председник. Он је једини председник у историји Србије који је ишао међу народ, међу суграђане, разговарао са њима, слушао њихове проблеме и решавао их. Борио се за њихове интересе, рекао је Глишић.
Глишић напомиње да је председник Вучић посећивао места у којима нису нажалост никада били ни представници локалних власти.
То довољно говори да претходни председници нису имали довољно слуха за потребе грађана. Значи да су мање и бринули о потребама грађана. Вучић је супротан од свих својих претходника и ишао је "на ноге" грађанима. Председник од суботе креће у обилазак места по Србији, почиње од Врања. Он иде међу народ и то потврђује да је он нераскидиво везан за оно што чини нашу државу, а то су наши грађани. Ово је потврда одговорности снажне политике коју он води према свим грађанима Србије и због тога га грађани и жељно ишчекују, поручио је Глишић.
Глишић сматра да се Србија по питању Косова и Метохије налази у врло кризном времену и да је потребно да сви будемо окупљени око једне идеје, а то је очување националних интереса.
Људе у Србији не можете да преварите. Они прате медије и виде како Србија напредује. Виде перспективу и мења им се живот. Осећају да могу више него раније. Када то ставе испред себе они доносе одлуке, јасне и најобјективније оцене сваког учесника политичког живота, рекао је Глишић.
Глишић је рекао да верује да уколико би сутра били председнички избори АлександарВучић би их без сумње опет добио.