Вести

Милица Николић: Ђиласова марионета Стефановић жели опет закатанчену Србију

Ђиласова марионета, Борко Стефановић, требало је, у истом Берлину, у коме је најпогрдније, својствено свима из опозиције, пљувао по Србији, кмечећи како наводно у Србији нема демократије, да пита како би се провели тамо да су радили исто оно што раде у Србији.

Како би се провели у тој “демократској” земљи да су на пример блокирали међународне саобраћајнице и онемогућавали људима кретање, да су претили убиством председнику, његовој породици, злоупотребљавали несрећу у којој су страдала деца, рушили и кршили земљу, пошто су у “недемократској” Србији све то радили без икаквих проблема.

Ипак ће бити да је ова Ђиласова бува имала задатак да удари по Србији, дода јој још терета на леђа, очекујући заузврат да их неко од тих странаца доведе на власт, пошто како се избори ближе, постају и свеснији и нервознији од оцене народа.

Надали су се да ће преварити грађане Србије који ће заборавити преко 500 хиљада затворених радних места за време њихове власти, опустошену и закатанчену Србију којом управљају стране амбасаде, а његов газда, Драган Ђилас, пуни своје рачуне широм света.

Српска напредна странка и председник Вучић има подршку народа и никаква друга подршка није ни важна ни потребна, за разлику од њих који су без најмање срама ишли код албанског лобисте Менандеза да руше сопствену државу.

Тако да од лоповчина из бившег режима који су, за време своје власти, отимали од народа, једино можемо очекивати да промене име, као што је Борислав променио у Борко, а намеру да пљачкају Србију и навику да ударају по њој, такви никада не мењају.

И то је народу потпуно јасно! Због тога су избори 17. децембра изузетно важни, а уједно и потпуно јасни.

Важни, јер се одлучује стаје ли Србија и одлази ли у прошлост, у руке лоповима или наставља напред, свом снагом, јер Србија не сме да стане!

Јасни, јер народ бира даје ли Србију у руке Ђиласу или Вучићу!

Народ не може да се превари, народ зна, једина рука која је сигурно води у будућност јесте рука председника Вучића!

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА