Вести

Милица Николић: Захваљујући Вучићу српски брод сигурно плови

Пошто је постао миљеник Куртијевих медија, у којима га славе због напада на српски народ, у најтежем могућем тренутку, НАТО бараби, Поношу, и са и без панталона, из авиона се види колико му је зинуо доњи део леђа за новим насловима. А како до њих доћи, него бедним и лажљивим нападима на председника Вучића, а самим тим и на Србију. Не смирује се, ова бараба, у нарицању онога што Курти понавља, као и сви лобисти лажне државе.

Поред непропуштене прилике да натовари леђа Србији, бесрамно лупетајући о некаквим панталонама председника Вучића, није глуперда схватила да је скинула своје. И без трунке стида, рекао је јасно да су искључиво фотеље циљ опозиције. И без трунке срама, рекао је да су "млитаво" искористили Куртијево стрељање Срба у Бањској за политички поен. Једнако, као што су хтели да искористе трагедије из маја месеца.

И када су схватили, да ће им се брутално обити о главу то што у трагедијама нашег народа и државе виде шансу за политички поен, иде нови талас запомагања против избора. Иако су до јуче претили и слали захтев да се избори одрже, када су схватили да ће бити одржани, поново им је Вучић крив.

А крив је, јер је за разлику од те барабе која је поносна на НАТО, он поносан на наш народ! И крив им је зато што је од њихових чељусти, спасио Србију.

И важно је да народ зна, да захваљујући снази наше државе и војске, Србија ће сачувати мир. И важно је да народ зна да захваљујући председнику Вучићу - српски брод сигурно плови!

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА