Вести

Милица Николић: Жути криминални клан је језиво харао овом земљом

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 20.04.2023.

Срамно, бедно и јадно, баш као и сам Тадићев однос према нашој земљи, звучи када о “криминализацији Србије” говори он, а пола Србије продао Шарићу. И покушавајући да својим лажима збуни људе и изазове амнезију, наводи период после 2012.

А деценију пре 2012., жути криминални клан, под називом Демократска странка, језиво је харао овом земљом и на најгори могући начин пљачкао сваки њен део. Лоповским приватизацијама прво је затворио фабрике и отео људима кору хлеба, а затим до те мере срушио и опустошио државу да је 2012. године била на издисају.

И када овај примерак тог клана блебеће о криминалу, треба га подсетити да се он обрачунавао са истим тако што му је Шарић био највећи инвеститор коме је његова лоповска власт продала фирме са педесет хиљада хектара пољопривредног земљишта на северу Србије.

Ова брука није била поносна што је била председник наше земље, јер се на све српско одувек гадио, али јесте, и те како, на своје погане послове са криминалцима, на шта су му се одувек лепили прсти.

Грађани су 2012. картел послали у прошлост, а изабрали власт која је држави кичму опоравила и ставила је на ноге. Грађани су 2012. изабрали Александра Вучића, захваљујући коме је Србија данас економски оснажена, изграђена, цењена и који је због таквог односа према држави и народу- државник! Државник којем због резултата одаје признање цео свет!

А ова вуцибатина из бившег режима, када лупета и лаже како “посвећује живот за излечење овог друштва”, требало би да зна да је преко потребно да издвоји бар мало времена за излечење своје патолошке потребе за пљачком Србије, као и своје патолошке мржње према свему српском.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА