Вести

Обавештење за јавност ОО СНС Пожега

Док је цела Србија у стању шока и пуна туге након трагедија које су нас погодиле, док свако нормалан не може да дође себи и саосећа се са болом породица које су изгубиле своју децу, опозиционо смеће планира и увелико најављује некакве протесте.
Оваквим чином, општински одбор Српске напредне странке Пожега најоштрије осуђује најављени протест опозиције, када није морално помислити, а камоли говорити о нечему таквом, у дане када се Србија налази у жалости, услед трагедије која је целу државу обавила црним велом. Оваквим чином и ширењем мржње, опозиција само показује да њима ништа није свето, па чак ни деца, која су будућност нашег рода. Да им није стало до Србије и српског народа, већ користе туђу муку и бол, како би пропагирали мржњу и све најгоре могуће вредности, а све зарад шачице политичких поена.
Општински одбор Српске напредне странке Пожега изјављује најдубље саучешче породицама страдалих у трагедијама које се не памте да су раније задесиле Србију и пружа потпуну подршку председнику Вучићу у борби која нам предстоји.