Вести

Председник је лавовски радио да се наша истина, интерес и страна чују - Дарко Глишић

Председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић рекао је за ТВ Пинк да седница коју тражи опозиција има један циљ, а то је да се направи циркус.
"Не знам шта они паметно могу да кажу, јер све што су покушавали да глуматају је ефикасно разбијено. Све што су до сада износили као ноторне глупости, је добило јасан одговор. Вучић се тих двадесет и кусур сати прошли пут није померао, давао је одговоре, и њих сад једе јер су на сваку измишљотину добијали и више него јасне одговоре", рекао је Глишић.
Желе себи да дају шансу да пробају исто, још драматичније и енергичније, да дивљаштву дају нови тон. Ја не видим ништа друго, ви нападате државни врх јер преговарамо? Србија је у годинама иза кроз разговор успела много тога. Да заштити народ, да обезбеди мир... Морате онда, да, ако вам се то не свиђа, кажете шта је боље... Само немојте оно што сте радили када сте били на власти, објаснио је Глишић.
Стаменковски лаже како зине. Она ако каже "Добар дан" осврните се, да није случајно ноћ, додао је Глишић.
Свако њено јављање у скупштини била је лаж од прве до последње реченице. Ана Брнабић њој смета, она као има два пасоша, а нема. Она има један. Стаменковски се ухвати за руку са Јовановићем, каже да је он саборац... Па чекај, је л' ти сметају два пасоша или не, рекао је Глишић.
Остала је без посланика, општинских одборника, квази политичарка. То је резултат њених лажи. Још једна скупштина, где се избламирала, и где ће се избламирати, њој ће угасити странку, остаће без још посланика. Суштина свега је да они немају ни идеје, ни плана, ни програма. Ухватили су се Косова као најбоље теме... Јадно је и бедно да ви, један највећи национални интерес користите у те сврхе, рекао је Глишић.
Они желе да доведу до егзодуса, као када је Јовановић и та власт била на челу државе. Пуштани су албански терористи, Курти, браћа Мазрети... Имали смо масовно признање да је јужна покрајина независна држава, рекао је Глишић.
Вучић је лавовски радио да се наша истина, интерес и страна чују, што је резултовало повлачењем признања неких земаља, рекао је Глишић наводећи да је добро што остајемо фактор у Међународним признањима.
Како је Глишић навео, Јовановић и остали су пустили терористе да би се додворили Западу.