Вести

Председник Вучић: Подржаћу СНС на предстојећим изборима

Председник Републике Србије и члан СНС Александар Вучић поручио је у Шапцу да ће на предстојећим ванредним изборима подржати СНС и заједно се борити са напредњацима.

Српска напредна странка прославља данас 15 година од оснивања у Шапцу, а председник Вучић је пред почетак страначког скупа поручио напредњацима да предстојећи избори треба да буду за њих најважнији.

"Покушаће да сруше све оно што сте ви стварали својом снагом и енергијом и зато је важно да се боримо, јер нећу да се склањам и правим неутралан, јер бити неутрална и не бити уз своју СНС је злочин према Србији и зато ћу да је подржим својом свим срцем и својом снагом и да се борим са вама", нагласио је председник Вучић, кога је дочекао велики број људи испред спортске хале у Шапцу.

Рекао је да је циљ да наставимо да градимо нашу земљу и да је чувамо.

Председник Вучић је по уласку у пуну спортску халу поздрављен дуготрајним аплаузом, а свечаност је почела извођењем химне "Боже правде".

"А они који би да вас замене и који би да вас победе, би у једном дану уништили српску војну неутралност. У једном дану би уводили санкције онима који су на нашој страни по питању КиМ и наставили би са својом политиком према КиМ, а то је било пуштање Аљбина Куртија на слободу, погром српског народа 2004. године на КиМ, отцепљење Црне Горе 2006. године и независно Косово 2008. године и административни прелази према КиМ 2011. године.

И оно што су радили све време, катанчење наших фабрика и отпуштање наших радних људи. Наше је да радимо и градимо и правимо Србију бољом, богатијом, али да чувамо наше светиње и чувамо наше пријатеље и да чувамо нашу Србију. Хвала вам на великој енергији, љубави, вери у своју земљу и своју странку. Носим вам поздраве и Томислава Николића, заједнички ћемо учествовати у подршци СНС, овог пута. Живела Србија и СНС", нагласио је председник Вучић.

Извор: Танјуг