Вести

Председник Вучић: Уверен сам да ћемо успети да се изборимо за слободу свога народа

Председник Републике Србије Александар Вучић саопштио је данас да је отказао дводневну посету Братислави како би био са својим народом и најавио да ће данас обићи војнике који су распоређени на најважнијим местима.

"Отказао сам свој пут у Братиславу и дводневни боравак у главном граду Словачке, јер ми је важније да будем са својим народом, и данас ћу да обилазим наше војнике, наше јунаке, њих више хиљада који су распоређени на најважнијим местима", рекао је председник Вучић.

Председник Вучић је изразио уверење да ће "истина, правда и Србија на крају победити".

Председник Вучић је нагласио да је јучерашњи дан био изузетно тежак за целокупан српски народ и изразио уверење "да ћемо успети да се изборимо за слободу и опстанак нашег народа и безбедност наших људи и на северу КиМ".

"За то постоји један толико мали услов да не могу да верујем да људи из Квинте и најмоћнијих западних земаља не могу да га испуне - то је повлачење специјалних полицијских снага Приштине са севера КиМ и уклањање лажних градоначелника који не представљају баш никога", навео је председник Вучић, који се раније данас састао са амбасадорима Квинте, као и амбасадорима Русије и Кине.

Председник Вучић је истакао да ће Србија наставити да се залаже за мир и чува тај мир у односима према Кфору и свима дугима.

Извор: Танјуг