Вести

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОО СНС ПОЖЕГА

Општински одбор Српске напредне странке у Пожеги најоштрије осуђује лажне објаве такозваних опозиционара који не само да шире лажи и дезинформације него у истим отворено позивају на смрт председника Србије Александра Вучића.
Очигледно само у нашем "недемократском и цензурисаном друштву без слободе говора" каквом га сматра исти тај олош који прижељкује смрт председника републике, може да се износе најгоре увреде и претње као најобичнија свакодневница без икакве осуде такозваних независних медија који на сав глас причају како нема слободе медија а срдачно пропагирају говор мржње пропалица којима се цела политика своди на претње и позивање на убиства и смрт. Такво понашање је очигледно огледало немоћи и жеље да се покаже како им уређена и развијена Србија за коју се Александар Вучић даноноћно бори, Србија у којој не могу попут најгорих лешинара да пљачкају народ никако не одговара.

Још једном осуђујемо такво понашање и ширење тешких лажи на које се ређају морбидни коментари какве здрав разум не може ни да замисли и позивамо надлежне органе да процесуирају све којима је говор мржње и јавни позив на убиства и смрт мантра коју доследно понављају.