Вести

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОО СНС ПОЖЕГА

Одавно је опозициони олош показао да им ништа није свето и да им је насиље све што имају у болесним умовима. Кад је свако нормалан помислио да је све од њих видео и да не могу ниже да падну они изнова покажу да образа ни стида немају, да трагедија какву Србија не памти и Дани жалости за њих не представљају сигнал да покажу обзир и поштовање за жртве трагедије. Морбидно делује и за здрав разум непојмљиво, али оно што опозициони лидери раде ових дана показује како су једва дочекали ужасну трагедију како би исполитизовали ситуацију и нашли разлог да наставе са оним што најбоље раде, политички злоупотребљавају смрт како би по милионити пут напали председника Србије Александра Вучића. Док цела Србија дели тугу са родитељима који сахрањују своју децу, док цео свет саосећа у болу који је присутан, у исто време група олоша показује своје "херојство" и организују протест који за циљ има промоцију насиља и позивање на нова убиства тако вређајући жртве трагедије. Довољно је погледати папир о пријави протеста на коме се види да је одговорно лице и представник организатора Срђан Миливојевић, широј маси познат по претњама деци председника Вучића и призивањем њихове смрти, изјављујући својевремено да ће завршити у шахти као Гадафи, док се у првим редовима поносно шепуре сви они који упорно позивају на вешања и убиства, а као први међу једнакима обратио се Милован Бркић који је скандалозном изјавом јасно поручио који је основни циљ протеста позивајући младе да узму пушке у руке и убију Александра Вучића, да му треба откинути главу, не пропуштајући шансу да упути гнусне псовке мајци председника.
Општински одбор СНС Пожега најоштрије осуђује данашња дешавања и претње које су упућене председнику Вучићу и позивамо надлежне органе да реагују и преиспитају све претње упућење на данашњем протесту и покажу нулту толеранцију за такво понашање јер трагедије и масакри се више не смеју поновити.