Вести

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОО СНС ПОЖЕГА

Општински одбор Српске напредне странке Пожега најоштрије осуђује понашање на јучерашњем такозваном протесту против "насиља" на коме је још једном изашло на видело шта су мотиви скупа и шта је заправо план. Тачно месец дана после трагедије која је погодила Србију, једна групација људи која представља политичку опозицију показала је кулминацију мржње и сву болест која им је својствена. Приказујући обешену лутку која симболизује вешање председника Александра Вучића, очигледно претње које су упућивали у претходном периоду подижу на следећи ниво показујући монструозност какву здрав разум не може да схвати.
Они који би на тај начин да дођу до власти показују болест и шаљу слику каква је незамислива у демократском свету и при том користе тешку трагедију као повод за окупљање и ширење мржње а све са циљем насилне промене власти.
Позивамо све надлежне органе да реагују и стану на пут позивању на насиље и претње смрћу најозбиљније схвате како не би дошли у ситуацију да се злочини понове и како Србија поново не би била завијена у црно.