Вести

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОО СНС ПОЖЕГА

Месецима је део опозиције користећи и злоупотребљавајући страшну трагедију и људску бол малтретирала народ ускраћујући им слободу кретања блокирањем путева и мостова, а сада су одлучили да народу Србије ускрате још нека права, пре свега право на бољи живот.
Насилним понашањем и покушајима да блокирају рад Народне скупштине, они показују шта мисле о грађанима Србије и каква је њихова визија о будућности и стандарду грађана.
И док се политика Српске напредне странке и политика председника Србије Александра Вучића заснива на свакодневној бризи о грађанима наше земље, на доношењу мера за повећање стандарда грађана и бољем животу, групи насилника из дела опозиције је једина брига када ће нови избори надајући се да би тако продужили битисање на парламентарној столици о трошку грађана до којих им очигледно није стало и које настоје да што више малтретирају, без обзира што су и на претходним изборима једва прешли цензус од 3 одсто.
Покушаји да се стопира рад Скупштине и усвајање ребаланса буџета који предвиђа повећање плата и пензија, помоћи мајкама и деци, помоћи грађанима у лечењу оболелих од ретких болести и друго, су скандал без преседана и показатељ да је тој групи циљ једино лични интерес и покушај скретања пажње са фијаска који су доживели организујући протесте.
Општински одбор Српске напредне странке Пожега поручује да без обзира на сва дешавања и покушаје деструкције, политика насиља и малтретирања грађања Србије неће проћи и да народ подржава само борбу за бољу будућност свих и снажан развој Србије.
Живела Србија!